Το κόκκινο κρέας θεωρείται εξαιρετικά νόστιμο κι αποτελεί μέρος της ελληνικής παράδοσης.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β6, Β12, σελήνιο και ψευδάργυρο.
- Αρνί-μπούτι γάλακτος
- Πολύ γευστικό κομμάτι. Γίνεται εκπληκτικό στη γάστρα .
- Κατσίκι – παϊδάκια γάλακτος
- Εξαιρετικά για ψήσιμο στη σχάρα. Για καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα να παραμείνουν σε μαρινάδα της αρεσκείας σας.
- Κατσίκι – μπουτάκι γάλακτος
- Το μπουτάκι γίνεται εκπληκτικό στη γάστρα επειδή κρατάει πιο πολύ το λίπος του.