Γευστικά Νέα

03/03/2021
Αγαπημένο φαγητό της γιαγιάς μου και με προέλευση από την βορειοελλαδίτικη παράδοση, το φτιάχναμε τα Χριστούγεννα αλλά και σε όλα...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Ο Λάμπρος Βακιάρος μας δίνει μια παραδοσιακή, πασχαλινή συνταγή της Σάμου, που θέλει το κατσικάκι να μπαίνει γεμιστό στο φούρνο....
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Μίνι κεφτεδάκια με σπαγγετίνι και σάλτσα ντομάτας. Μια φανταστική μακαρονάδα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Φτιάξτε μπόλικη γιατί ποτέ...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Πλούσιο σε αρώματα, πικάντικο και γλυκαμένο από το πετιμέζι, αυτό το χοιρινό προορίζεται να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τραπέζι...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Περιγραφή Εντυπωσιακό, με τραγανή πετσούλα και νοστιμότατο. Και το κουκούτσι αμύγδαλο. Τι χρειαζόμαστε: 1 γουρουνόπουλο γάλακτος 6-7 κιλών 1 κουτί...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Περιγραφή Ή ρόστ μπήφ (που είναι οπωσδήποτε ροοοοζζζζ εσωτερικά!) αλλιώς είναι μοσχαράκι ψητό. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα τη συνταγή...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Περιγραφή Κότσι χοιρινό στη γάστρα με μαρινάδα αυτοσχέδια που το κάνει να λιώνει. Όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί πολλές ώρες...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Συστατικά Για τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι 1 πράσινο μήλο θυμάρι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι, πιπέρι 100 γρ. βούτυρο...
Δείτε περισσότερα