Τι χρειαζόμαστε:
4 φιλετα κοτόπουλο, 1 ποτηράκι κρασί, 1 κρεμμύδι
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ
400 γρ μανιτάρια, 150 γρ κρέμα γάλακτος, 2 αυγά
ΣΑΛΤΣΑ
2 σκελίδες σκόρδο, 1 ποτηράκι κρασί, χυμό από 1 λεμόνι,1 κρεμμύδι, λίγο λάδι, λίγη κρέμα γάλακτος, ρίγανη, αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Ανοίξτε τα φιλέτα στα δύο και αλατοπιπερώστε.
Για να φτιάξετε τη μους ανακατεύετε την κράμα γάλακτος, τα αυγά, αλατοπίπερο και το κρασί. Σωτάρετε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι και το προσθέτετε στο μείγμα.
Γεμίστε τα φιλέτα και σωτάρετε για λίγο και μετά ψήστε τα για 15 λεπτά στο τηγάνι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Τσιγαρίστε σκόρδο, κρεμμύδι και ρίχτε τη ρίγανη, σβήστε με το κρασί, προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το χυμό του λεμονιού. Αφήστε τη να βράσει μέχρι να δέσει η κρέμα και περιχείστε τη στο κοτόπουλο. Σερβίρετε με ρυζάκι.