Blog Archives

Κεφτεδάκια ala puttanesca με ριγκατόνι

Η σάλτσα puttanesca είναι μια από τις πιο γνωστές συνταγές της ιταλικής κουζίνας. Εδώ σας δίνουμε συνταγή της σάλτσας puttanesca, για να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας στο μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο με ένα λαχταριστό πιάτο ζυμαρικών με ζουμερά κεφτεδάκια! Γρήγορα και εύκολα στην παρασκευή, τα κεφτεδάκια σας μαγειρεμένα έτσι, θα ξετρελάνουν τα παιδιά και…

Ψητό στήθος κοτόπουλου, με αβοκάντο και σαλάτα από λευκή κινόα με λαχανικά

Η πρωτεΐνη αποτελεί ίσως και το σημαντικότερο θρεπτικό συστατικό για τον αθλητή και η συνιστώμενη πρόσληψη είναι 1,2 -1,6 g/kg, ανάλογα με το αν η άσκηση εστιάζει σε ένταση ή αντοχή. Σας προτείνουμε εδώ, ένα κυρίως γεύμα, που θα μας χορτάσει, θα μας αδυνατίσει και θα μας δώσει όλα τα απαραίτητα για να αντέξουμε και…

Ψαρονέφρι με σάλτσα ροζέ και μανιτάρια αρωματισμένα με θυμάρι

Το ψαρονέφρι είναι το πιο τρυφερό και άπαχο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Ο κόλιανδρος, το θυμάρι, το κρεμμύδι δίνουν ένταση σε γεύση και άρωμα στο πιάτο σας! Όλα τα υλικά δένουν απόλυτα μεταξύ τους σε ένα πραγματικά τέλειο γευστικό αποτέλεσμα! Ένα φαγητό, που σε όλες τις περιστάσεις θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Δοκιμάστε το και απολαύστε…