Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει ένα απολαυστικό γιουβέτσι με κριθαροκεφτέδες και κεφαλογραβιέρα. Θα σερβίρουμε με το μοσχαράκι και με λίγη σαλτσούλα. Υλικά Για το γιουβέτσι – Μερίδες 4: • 1.200 γρ. μοσχάρι, σε μερίδες • 1/4 φλιτζ. έ.π. ελαιόλαδο • 1 μικρό κρεμμύδι, ολόκληρο • 1 καρότο • 1 πράσο • 3 σκελίδες σκόρδο • 1…
Μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, με κύριο συστατικό το κοτόπουλο, που συνοδεύεται με μανιτάρια, μουστάρδα και θυμάρι. Συνταγή από: Παναγιώτης Μουτσόπουλος Υλικά για 4 άτομα • 1κ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους 5 εκ. • 300γρ. μανιτάρια πλευρώτους σε φέτες • 300γρ. μανιτάρια σαμπινιόν σε φέτες • 200γρ. μανιτάρια πορτομπελο σε λεπτές φέτες •…
Τραγανά εξωτερικά, αφράτα εσωτερικά, τα κεφτεδάκια είναι από τους μεζέδες που δύσκολα τους αντιστέκεσαι. Ακόμα πιο δύσκολα μάλιστα όταν είναι γεμιστοί με κάποιο ωραίο, κρεμώδες τυρί, όπως η μοτσαρέλα. Υλικά • 500γρ. κιμά κοτόπουλου • 1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο • 1 καρότο μικρό τριμμένο • 4 φρυγανιές τριμμένες σε γαλέτα • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο…