Γευστικά Νέα–Πλούσιες ελληνικές γεύσεις

22/07/2021
Μοσχαράκι που γίνεται λουκούμι στο πήλινο, μανιτάρια πορτομπέλο και καπνιστό τυρί που λιώνει. Δεν υπάρχει η νοστιμιά που ετοίμασε ο...
Δείτε περισσότερα
15/07/2021
Η κλασική συνταγή για λαχταριστό κοτόπουλο Cordon Bleu από τον Μάστερ Σεφ Λάμπρο Βακιάρο. Συνταγή από: Λάμπρο Βακιάρο. Υλικά Για...
Δείτε περισσότερα
07/07/2021
Το αγαπημένο οικογενειακό, μαμαδίστικο φαγητό, ο μουσακάς, σε μια διαφορετική και πιο γρήγορη εκδοχή, αλλά το ίδιο νόστιμη και λαχταριστή,...
Δείτε περισσότερα
11/03/2021
Μια νόστιμη πίτα σαν και αυτή, είναι πάντα ευπρόσδεκτη στο τραπέζι. Συνταγή από: Γεωργία Κοφινά Υλικά • 8 φύλλα για...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει ένα νόστιμο, γλασαρισμένο χοιρινό καρέ και το σερβίρει με ποικιλία ψητών λαχανικών. Συνταγή από: Λάμπρος Βακιάρος...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Οπτικά θυμίζουν γιουβαρλάκια. Στη γεύση όμως θα είναι σαν να τρώτε τους κλασικούς λαχανοντολμάδες, στην πιο εύκολη εκδοχή τους, αφού...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Ένα πληθωρικό φαγητό με κοτόπουλο, μελιτζάνες αλλά και μία στρώση λαζάνια, που θα ταιριάξει πολύ στα τραπέζια σας. Συνταγή από:...
Δείτε περισσότερα
03/03/2021
Ο Λάμπρος Βακιάρος βάζει το μοσχαράκι στο πήλινο και γίνεται σαν λουκούμι με τις πιπεριές Φλωρίνης! Συνταγή από: Λάμπρος Βακιάρος...
Δείτε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *